Připravte se do školy s Fabelab

Připravte se do školy s Fabelab
Jsme v druhé polovině července a už se tu zmiňujeme o škole. Omlouváme se, ale víme, že štěstí přeje připraveným, a tak jsme pro vás připravili Fabelab preorder. Aktovku, penál nebo peněženku si můžete objednat nyní a v polovině srpna vám dorazí domů. No a vy si mezitím můžete s dětmi užívat krásné léto. To je dobrý návrh, nemyslíte?
 

Tady u nás v Betty Brands si přejeme pomoci všem školákům, ať už novým, tak těm otrkanějším, aby nový školní rok začal na pohodu. Vybrali jsme pro vaše děti vše, co potřebují a vaším úkolem už jen je, vše naplnit potřebnými pomůckami a s dětmi vyrazit vstříc prvnímu školnímu dni.

 

Zabalit tašku a hurá za vědomostmi

Nejdůležitější věc, která je do školy potřebujete, je batoh s místem pro všechny sešity, tužky, krabičku na svačinu a možná i malého kamaráda, který dětem bude dělat společnost. Třeba tihle Fabelab kamarádi do kapsy. A batoh? Tak ten tu máme taky. Nové batohy Fabelab přichází ve čtyřech různých barevných variantách a dvou velikostech. Batoh má několik různých kapes, do kterých lehce uložíte všechny důležité věci. Pro maximální pohodlí a funkčnost jsou popruhy batohu polstrované s křížovou přezkou na hrudi.

Oblíbené tužky a pastelky patří do chytrého rozkládacího penálu

Tužky, pastelky, pero, nůžky, gumy, lepidlo a plno dalších věcí je třeba mít na jednom místě a věřte, že je to často boj. Penály Fabelab jsou dostatečně velké, aby se do nich vešly všechny psací potřeby. Děti si vše mohou dát do gumiček, nebo si vše hodí přímo do volného místa v penálu. U nás to tak často je, a proto se mi Fabelab penál tak líbí. Penály jsou dodávány ve třech barevných variantách, které se hodí k batohům.

Je tu přestávka

Začátek školy může být se všemi novými dojmy trochu vyčerpávající, důležité tedy je, nezapomínat pít a dát si něco na zub, aby si děti udržely vysokou hladinu energie. Nebudou zapomínat pít, nebojte. S lahvičkami jako jsou ty od Liewood to prostě nejde. Do baťůžku přihoďte i krabičku na sváču, peněženku a psaníčko s vyznáním lásky.

Vše je připraveno!

Hodně štěstí vašim dětem ve škole a ať se baví!