Co do adventního kalendáře: Nové nápady pro radostný předvánoční čas

Co do adventního kalendáře: Nové nápady pro radostný předvánoční čas

Nastává ten čas roku, kdy se chystáme uvítat adventní období plné radosti a překvapení. V Betty Brands jsme pro vás připravili čerstvou inspiraci pro adventní kalendáře, které přinesou úsměv na tváře vašich nejmenších.

Představujeme vám naše tipy na drobné dárky, které můžete do kalendáře zařadit a připravit tak svým dětem každý den malé překvapení.

  1. Sponky a čelenky pro malé parádnice: Oživte každodenní styling vašich dětí s našimi barevnými a veselými sponkami a čelenkami.

  2. Barevná tetování: Rozstříhaná tetování jsou zábavným a netoxickým překvapením, které děti potěší a přinese jim radost z nového vzhledu.

  3. Šperky od Mrs Ertha: Nádherné náhrdelníky rozdělené do několika částí jsou jako malý poklad pro každý den.

  4. Ponožky pro nožky v teple: Veselé a teplé ponožky nebudou jen praktické, ale i módní.

  5. Karetní hry pro zábavu u stolu: Z naší nabídky si můžete vybrat různé karetní hry, které zaručí zábavu pro celou rodinu.

  6. Výživný balzám na rty: Ochraňte citlivé rty vašich dětí v chladném počasí s naším výživným balzámem.

  7. Liewood skřítek - Ozdoba na stromeček: Přidání nové ozdoby na stromeček může být krásnou rodinnou tradicí.

  8. Měkký kamarád od Fabelab: Měkký plyšový přítel může být útěchou a společníkem pro vaše děti. Najdete u nás vílu, panenku Applesuperhrdinu, jednorožce a různá zvířátka od Picca Loulou.

  9. Kosmetika Ouate: Jemná péče o pokožku dětí je důležitá. Kosmetika Ouate je pro děti víc než ideální.

  10. Puzzle pro postupnou zábavu: Rozdělte puzzle na 24 dílků a umístěte je do jednotlivých kapsiček. Vaše děti si mohou každý den poskládat část obrázku a těšit se na finální obrázek na Štědrý den.

Loňské tipy naleznete tady.

Více inspirace a další nápady najdete v naší kategorii "Do adventního kalendáře". Těšíme se, že společně s vámi a vašimi dětmi prožijeme kouzelný adventní čas.